VÄLKOMMEN TILL MEMBER 24 GÄVLE SOUTH

Member 24 har i april 2023 förvärvat First Class Gym i Gävle och anläggningen har bytt namn till Member 24 Gävle SOUTH. Gymmet ingår nu i Member 24´s utbud av ”PLUS” gym. Denna fantastiska anläggning är hela 3500kvm stor och fylld med mängder av träningsutrustning, stora öppna ytor för funktionell träning, tre gruppträningssalar, barnpassning, personliga tränare och mycket mer.

Som Member 24 medlem med ett College- eller 24 Hour PLUS medlemskap kan du nu börja träna på Member 24 Gävle South under bemannade öppettider. När vi byggt färdigt slussen/entrén (preliminärt juli 2023) kommer medlemskorten att fungera dygnet runt. Har du ett ordinarie 24 Hour medlemskap är du välkommen att uppgradera till 24 Hour PLUS för att få tillgång ”PLUS” gymmen (Gävle WEST, Gävle SOUTH).

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT TRÄNA PÅ GÄVLE SOUTH:

– Du behöver ha ett 24 HOUR PLUS medlemskap eller College medlemskap (uppgradera ditt kort vid behov!).
– Du kan tills vidare träna under receptionens bemannade tider:
Måndag-Torsdag 11-14, 15-19
Fredag 11-14, 15-18

– Checka in med ditt Member 24 medlemskort i receptionen när du kommer till gymmet.
– Inpassering behöver ske innan receptionens stängningstid (Mån-Tors 19.00, Fredag 18.00).
– Utpassering kan ske efter stängningstid (genom handtag/vred på ytterdörr). Det krävs alltså inte att du checkar ut för att ta dig ut från anläggningen.
– OBS! För att få tillgång till barnpassning krävs ett specifikt medlemskap, prata med personalen på Kryddstigen för mer information.

Inom kort kommer vi att bygga om entrén och installera en sluss med läsare för in/utpassering. När detta är klart kommer ditt kort att fungera dygnet runt. 

Gruppträning 

Du kan se aktuellt gruppträningsschema och boka klasserna på Gävle SOUTH som vanligt via Member 24 appen.  När du kommer till gymmet för att delta på en klass – ta hjälp av personalen i receptionen så de kan checka in dig tills vidare.

GYMSIDA MEMBER 24 GÄVLE SOUTH