OM OSS

Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag i Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. Vårt mål är att ge dig som medlem den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Alla våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera dig till träning!

”WE´RE SO 1952”

Vi gillar ”back to basics” och vi älskar retro! Hos oss finns allt för gymälskaren, både maskiner och mängder av fria vikter och redskap. Vi har stora ytor för funktionell träning, lyftarpodier samt riggar. På vissa gym kör vi gruppträningsklasser i samarbete med Les Mills och du hittar även olika träningszoner såsom FIGHT SHACK™ för boxning, BIKE SHACK™ för cykling samt VIRTUAL SHACK™ med virtuella träningspass.

KONTAKTA OSS

Har du frågor eller funderingar kring våra gym och medlemskap, ta i första hand kontakt med receptionist/platsansvarig på ditt Member 24 gym. Kontaktuppgifter och bemannade öppettider till respektive gym hittar du här: VÅRA GYM
Du kan även vända dig till vår kundtjänst på info@member24. se

INTEGRITETSPOLICY

Du och din personliga integritet är viktig för oss. Från den 25 maj 2018 gäller nya regler enligt EU:s Allmänna dataskyddsförordning (GDPR) inom EU och EES. Syftet med GDPR är att stärka individens rättigheter och ställa enhetliga krav på alla företag inom EU. Du behöver inte godkänna något, läs dock gärna vår nya integritetspolicy. Kontakta oss vid frågor på info@member24.se

MOT DOPNING I SAMARBETE MED PRODIS

Vi är emot all form av prestationshöjande preparat och arbetar aktivt för att motverka dopning på våra gym. Läs mer om hur vi jobbar med dessa frågor genom att ladda ner vår dopningspolicy.

NEDLADDNINGSBARA FILER

SÅ HÄR TYCKER VÅRA MEDLEMMAR:

Izabell Andersen

medlem Kopparlunden

”Första gången jag klev in på Member 24 möttes jag av riktigt bra service. Efter att jag gått runt ett varv blev jag helt såld och tänkte ”Det är här jag hör hemma!”. Härlig atmosfär, bra utbud och grym stämning gör att Member 24 har allt jag söker på ett gym.”

Michaela Hellqvist

medlem Smedjan

”Jag ångrar inte en sekund att jag bytte till Member 24 från mitt gamla gym. Här finns en utvecklande miljö där man inte är rädd för att misslyckas – jag känner träningsglädje på en helt annan nivå. Det bästa med gymmet är öppettiderna, inredningen, personalen och såklart alla goa vänner som tränar här.”