OM OSS

Member 24 startades 2010 i Västerås och finns idag förutom i Västerås även i Eskilstuna, Stockholm, Gävle, Falun, Söderhamn och Sandviken. Vårt mål är att ge dig som medlem den mest inspirerande och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Alla våra gym är öppna dygnet runt och vi erbjuder utrustning av högsta kvalitet, bland annat från Technogym och Eleiko. Vi hoppas att våra häftiga gym i skön retrostil skall inspirera dig till träning!

EST. 2010. INSPIRED BY 1952.

Vi gillar ”back to basics” och vi älskar retro! Hos oss finns allt för gymälskaren, både maskiner och mängder av fria vikter och redskap. Vi har stora ytor för funktionell träning, lyftarpodier samt riggar. På vissa gym kör vi gruppträning, såväl egna koncept som träningsprogram från vår samarbetspartner Les Mills. Vi erbjuder även häftiga träningsrum såsom FIGHT SHACK™ för boxning och BEATS Circuit Zone för cirkelträning med pulsband. Utbudet varierar beroende på lokalernas yta och utformning.

JOIN OUR TEAM!

Vill du bli en del av vårt team kan du se aktuella lediga tjänster här: JoinOurTeam

MOT DOPNING I SAMARBETE MED PRODIS

Vi är emot all form av prestationshöjande preparat och arbetar aktivt för att motverka dopning på våra gym. Vår antidopning policy finns uppsatt på alla gym.

RECENSIONER FRÅN MEMBERS

Izabell Andersen / MEMBER 24 CENTRA

”Första gången jag klev in på Member 24 möttes jag av riktigt bra service. Efter att jag gått runt ett varv blev jag helt såld och tänkte ”Det är här jag hör hemma!”. Härlig atmosfär, bra utbud och grym stämning gör att Member 24 har allt jag söker på ett gym.”

Michaela Hellqvist / MEMBER 24 SMEDJAN

”Jag ångrar inte en sekund att jag bytte till Member 24 från mitt gamla gym. Här finns en utvecklande miljö där man inte är rädd för att misslyckas – jag känner träningsglädje på en helt annan nivå. Det bästa med gymmet är öppettiderna, inredningen, personalen och såklart alla goa vänner som tränar här.”