VÄLKOMMEN TILL MEMBER 24

Grillska gymnasiet i Västerås och gymkedjan Member 24 har i september 2023 startat ett samarbete och vi vill välkomna alla elever och lärare till våra häftiga gym! Elever och lärare på idrottsprofilen kommer att hålla sina lektioner samt PT projekt på olika Member 24 gym. Övriga lärare och elever erbjuder vi extra förmånliga rabatter vid tecknande av gymkort.

ELEVER PÅ IDROTTSPROFILEN (Samhäll/Beteende)

Samtliga elever och lärare på idrottsprofilen kommer att registreras och erbjudas informationsmöten kring inpassering/ träningsrutiner/ riktlinjer på gymmet etc i september. Kontakta din lärare för mer information.

ELEVER OCH LÄRARE UTANFÖR IDROTTSPROFILEN

Vi erbjuder elever samt lärare på Grillska gymnasiet exklusiva rabatter vid tecknande av gymkort. Dessa rabatter gäller enbart dig som studerar eller arbetar på Grillska gymnasiet. Besök ett av våra gym och uppge att du är elev eller lärare på Grillska gymnasiet och teckna ditt medlemskap.

ELEV/STUDENT
– Årskort autogiro rabatterat pris: 250kr/månad (ord studentpris 279kr/mån)
– Årskort kontant rabatterat pris: 3500kr ink moms
– Fri kort- och startavgift (värde 348kr)

LÄRARE/PERSONAL
– Årskort autogiro rabatterat pris: 300kr/mån (ord pris alla gym 399kr/mån)
– Årskort kontant rabatterat pris: 3500kr ink moms (ord pris alla gym 5150kr)
– Fri kort- och startavgift (värde 348kr)

OBS! Du som är under 18 år behöver målsmans godkännande/underskrift vid tecknande av medlemskap (vi kan lösa detta digitalt genom att kontakta målsman). 16 års åldersgräns för egen träning, 18 års åldersgräns för träning på Gustavsvik.

Träningskorten gäller på alla våra gym, alla orter, de flesta öppna dygnet runt. I Västerås finns vi på Bäckby, Centra, Erikslund, Gustavsvik, Hälla, Kopparlunden, Rocklunda, Stenby. Kontaktuppgifter till gymmen hittar du här.

8 GYM I VÄSTERÅS, 3 MED GRUPPTRÄNING!

Vi har 8 fullt utrustade gym i Västerås med utrustning av hög kvalitet från Technogym och Eleiko. Vi erbjuder även gruppträning på 3 av våra gym: Centra, Gustavsvik och Kopparlunden. Gruppträning ingår i medlemskapet och när du blivit medlem kan du boka klasser och se schema här: GRUPPTRÄNING

LÄS MER OM VÅRA GYM