FRÅGOR & SVAR MEMBER 24 GÄVLE SOUTH

I och med att Member 24 förvärvat First Class Gym i Gävle så får du som medlem tillgång till ett större träningsutbud genom fler gym att välja på, generösare öppettider och dessutom en förmånligare prisnivå. Här har vi sammanställt och svarat på en del vanliga frågor som kommit in från befintliga First Class Gävle medlemmar. I början av maj kommer våra medlemssystem att uppdateras vilket kan medföra vissa störningar (t ex att bokningsfunktioner av gruppträning och barnpassning inte är tillgängliga vissa dagar). Vid frågor eller problem, kontakta receptionen eller kom på ”drop in”.

 • VILKA ÄR DE STÖRSTA FÖRÄNDRINGARNA SOM KOMMER ATT SKE?
  • De flesta priser justeras till förmån för både gamla och nya medlemmar.
  • Öppettiderna i receptionen kommer att utökas.
  • Diverse skyltbyten samt namnbyten kommer att ske.
  • Du kommer att kunna träna på alla Member 24´s gym!
 • VARFÖR ÄNDRAR NI PRISERNA?

  När First Class Gym Gävle nu ingår i gymkedjan Member 24 behöver priserna justeras till Member 24´s prislista så att både befintliga medlemmar på Kryddstigen, Member 24´s medlemmar från övriga gym och framtida medlemmar erbjuds en liknande prisnivå.

 • VAD HÄNDER MED MITT MEDLEMSKAP?

  Kontakta receptionen vid frågor om ditt medlemskap. Alla befintliga medlemmar behöver välja ny bindningstid samt godkänna justeringen av medlemstyp. Prissänkningen sker inte automatiskt. Läs mer här: www.member24.se/m24fc23/

 • VARFÖR BEHÖVER ANLÄGGNINGEN FLER MEDLEMMAR?

  First Class Gym Gävle har dragits med mycket stora ekonomiska förluster en längre period, vilket är ett av skälen till att First Class kedjan kontaktat Member 24 (istället för att tvingas stänga igen). För att kunna öka intäkterna till en nivå som är i balans med verksamhetens kostnader och lokalens storlek behöver medlemsantalet minst fördubblas. I dagsläget finns det endast 1000 medlemmar på 3500 kvm. Som exempel på måndagar, då många tränar, besöker i snitt endast 200 kunder lokalen.  Som många märker är det ofta tomt i lokalen och det finns gott om plats för flera medlemmar. På grund av storleken, flertalet gruppträningssalar och det stora utbudet av träning ligger en ökning av medlemsantalet och fokus mot att nå fler målgrupper högt på prioriteringslistan för Member 24.

 • VILKA MÅLGRUPPER VÄNDER SIG MEMBER 24 TILL?

  Member 24´s målgrupp är befintliga och blivande gymälskare i alla åldrar (från 11 år till no limit!). Vi erbjuder riktigt stora (ca 2000-3000kvm) och medelstora (600-1500kvm) gym i inspirerande miljö/design och med utrustning från marknadsledande leverantörer såsom Technogym och Eleiko. Våra medlemsundersökningar visar på att våra medlemmar är mycket nöjda med kvaliteten på utrustning, lokalernas sköna inredning, tillgängligheten dygnet runt samt det prisvärda utbudet av både gym- och gruppträning.

 • KOMMER DET BLI KÖ TILL UTRUSTNING OCH KLASSER?

  Gymmet på Kryddstigen har i dagsläget en genomsnittlig besöksfrekvens på ca 148 besök per dag varav ca 100 besöker själva gymmet. Det finns ingen risk för köer till maskiner eller klasser förrän medlemsantalet har ökat till ca 3000. Det motsvarar en tredubbling mot dagens nivå. Som ett exempel skulle det innebära att genomsnittet på klasserna skulle öka från endast 4,5 till ca 14 personer. Med andra ord finns det gott om plats för nya medlemmar.

 • VAD HÄNDER MED TRÄNINGSUTBUDET?

  GRUPPTRÄNING:

  Träningsutbudet förändras inte mer än vanligt. Klasser med dålig beläggning utvärderas och justeras och vi jobbar efter förutbestämda schemaperioder beroende på antalet besök och behovet av klasser.

  LOKALER OCH UTRUSTNING:

  Det planeras inga förändringar i lokalernas utformning under 2023. På längre sikt skall vi utvärdera vad som är optimalt för att få ekonomin i balans. Skyltbyten och vissa enklare förändringar kan ske under året.

  Det kommer en del nyheter till gymmet under 2023. Håll ögonen öppna på vår hemsida för nyheter. I takt med att medlemsantalet ökar kommer vi att få större budget årligen för att köpa in ny utrustning. Fler members = mer och nyare utrustning och maskiner.

   

 • KOMMER PT´s, TEAM PASS & GRUPPTRÄNARE VARA KVAR?

  Personalteamet är kvar och kommer inom kort att lära känna och börja arbeta tillsammans med Member 24´s övriga team av instruktörer och PTs. TEAM passen är kvar som vanligt.

 • VAD HÄNDER MED BARNPASSNINGEN?

  Barnpassningen är tillsvidare kvar som vanligt. Vi har samtidigt förändrat prisstrukturen så att denna service kräver ett särskilt medlemskap. Detta kommer att ge en indikation om antalet som använder denna tjänst samt vilka intäkter och kostnader som krävs för att hålla igång verksamheten. Baserat på medlemmarnas behov så kommer tillgänglighet och tider justeras under året.

 • FÅR JAG TRÄNA PÅ ALLA MEMBER 24´S GYM?

  Ja, om du har gjort ditt nya val av medlemskap! Hämta ditt Member 24 kort i receptionen på Kryddstigen. Fram till 2 maj gäller träning under bemannade tider, från 3 maj (preliminärt) kommer du att kunna träna dygnet runt (på Member 24´s gym).

  Under bemannade tider (oftast 11-19) har vi personal på plats och du drar ditt Member 24 kort i våra läsare för att besöksstatistiken skall bli korrekt. Under obemannade tider går du in genom våra smarta slussar där du använder medlemskort + fingeravtryck för inpassering. Alla medlemskort är personliga.

  VÅRA GYM I GÄVLE:

  Member 24 Gävle WEST, Västra vägen 50, (gym & gruppträning)
  Member 24 Brynäs Centrum
  Member 24 Kyrkogatan (17), gym & gruppträning
  Member 24 Nygatan (13)
  Member 24 Gävle SOUTH, (fd. First Class)

 • FÅR MEMBER 24´S MEDLEMMAR TRÄNA PÅ KRYDDSTIGEN?

  En del av Member 24´s nuvarande medlemmar (med premium/så kallat "PLUS" medlemskap) får tillgång till Member 24 Gävle SOUTH tills vidare under bemannade tider. Medlemskapen gäller dygnet runt från juli månad när våra inpasseringssystem är synkroniserade och slussar är byggda.

GYMSIDA

MEMBER 24 GÄVLE SOUTH