FRÅGOR & SVAR OM MEMBER 24 VÄSTERÅS CITY (tidigare Actic Västerås City)

Med start den 1 februari 2024 kommer Member 24 att ta över Actics verksamhet på Södra Ringvägen. Gymmet kommer att drivas vidare i samma lokaler under varumärket Member 24. Vår ambition är att behålla så mycket som möjligt av nuvarande utbud av gym, gruppträning och sammansättning av personalteam. 

I och med detta förvärv får du som medlem tillgång till ett större träningsutbud (Member 24 har 8 gym i Västerås), generösare öppettider och fler gruppträningsstudios – allt detta till ett mycket förmånligt pris. Här nedan har vi sammanställt svaren på en del viktiga frågor. Vid ytterligare funderingar är du välkommen in till receptionen alternativt kontakta vår kundtjänst på info@member24.se

 • VAD HÄNDER MED MITT MEDLEMSKAP NÄR MEMBER 24 TAR ÖVER 1 FEBRUARI?
  • Member 24 tar över ditt medlemskap med nuvarande villkor och medlemskapet löper på som vanligt.
  Befintliga villkor gäller för medlemskapet under din bindningstid; exempelvis om ditt medlemskap löper ut 30 juni 2024, fortsätter det gälla på Member 24 fram till dess.
  Du som idag har regionsmedlemskap på Actic får automatiskt tillgång till alla Member 24 gym, totalt 24 st. Du som inte har regionsmedlemskap får träna enbart på Member 24 Västerås City.
  För dig som betalar med autogiro så sker sista dragningen från Actic 28 Januari 2024, därefter hanteras månadsbetalningarna av Member 24.
  För dig som förbetalt ditt medlemskap fortsätter medlemskapet att gälla på Member 24, med samma villkor och bindningstid som tidigare.

 • BEHÖVER JAG BYTA UT MITT MEDLEMSKORT?

  Ja, du behöver byta ut ditt medlemskort till ett Member 24 kort då vi byter inpasseringssystem. Detta behövs även för att du skall kunna få tillgång till övriga Member 24 gym.

 • ERBJUDANDE OM TRÄNING PÅ ALLA MEMBER 24´S GYM!

  Vi erbjuder dig som vill få tillgång till alla Member 24´s gym ett specialpris på Member 24´s PREMIUM medlemskap - endast 299kr/månad (ord.pris 399kr/mån). Student/ungdomspris 279kr/månad. Du kan ta del av detta erbjudande från och med 1 februari i receptionen på Södra Ringvägen.

   

 • KOMMER JAG FÅ TILLGÅNG TILL ALL GRUPPTRÄNING?

  Member 24 erbjuder gruppträning på följande gym:
  - Member 24 Västerås City (gamla Actic Västerås City) - ambitionen är att behålla schemat så likt nuvarande schema som möjligt
  - Member 24 Centra på Stora gatan, stor gruppträningssal, cykling, BEATS pulsträningsstudio, boxningsrum
  - Member 24 Kopparlunden på Metallverksgatan, stor gruppträningssal med både Member 24 koncept och Les Mills träningsprogram
  - Member 24 Gustavsvik på Sjöhagsvägen, RUN CLUB (indoor running) klasser på löpband och styrketräningsklasser (så kallad METCON).

 • VART SKA JAG VÄNDA MIG OM JAG HAR FRÅGOR OM MITT MEDLEMSKAP?

  Du är välkommen att prata med personalen på Member 24 Västerås City eller maila vår kundtjänst på info@member24.se

LÄS MER OM

MEMBER 24´S GYM I VÄSTERÅS