Medlemskort och inpassering Frågor och svar

 • Bemannade tider

  Glömt mitt medlemskort - Om du har glömt ditt medlemskort under våra bemannade öppettider går det bra att träna, du uppger bara ditt personnummer i receptionen.

  Mitt medlemskort funkar ej - Om du har problem med ditt medlemskort i slussen behöver du ta hjälp av vår personal i receptionen så hjälper vi dig på plats.

  Tappat bort mitt medlemskort - Om du har tappat bort ditt medlemskort behöver du besöka oss under våra bemannade öppettider. Vi hjälper vi dig att spärra det gamla kortet samt aktivera ett nytt kort till en kostnad av 99 kr.

 • Obemannade tider

  Glömt mitt medlemskort - Om du har glömt ditt medlemskort går det tyvärr inte att träna under våra obemannade tider.

  Låna ut mitt medlemskort - Det är aldrig tillåtet att låna ut eller att släppa in någon annan än dig själv med ditt medlemskort (undantag för polis, brandkår och sjukvårdspersonal i tjänst). Medlemskapen är personliga och får endast användas för eget bruk. Överträdelse kan innebära avstängning och att du blir skyldig att betala överträdelseavgift (enligt våra aktuella avtalsvillkor).

  Mitt medlemskort funkar ej - Om du har problem med ditt medlemskort i slussen behöver du ta hjälp av vår personal i receptionen under våra bemannade öppettider så hjälper vi dig på plats.

  Tappat bort mitt medlemskort - Om du har tappat bort ditt medlemskort behöver du besöka oss under våra bemannade öppettider. Vi hjälper vi dig att spärra det gamla kortet samt aktivera ett nytt kort till en kostnad av 99 kr. Observera att det ej är godkänt att gå igenom slussen tillsammans med en annan medlem under våra obemannade tider, även fast du har ett giltigt medlemskap.

Vanliga frågor och svar