Medlemskap Frågor och svar

 • Uppsägning

  Vi tillämpar 2 månaders uppsägningstid när din bindningstid är slut. Det går bra att göra en uppsägning på något av våra gym under bemannade tider eller så skickar du ett mail dit där du tecknade medlemskapet. Kontaktuppgifter hittar du genom att välja ditt gym här

 • Ångerrätt

  Har du tecknat dig via webben omfattas du av distansavtalslagen på 14 dagar (på obrukad vara) vilket betyder att du har rätt att ångra ditt köp. Har du blivit medlem på något av våra gym gäller köpet utan ångerrätt.

 • Ändring av mina personuppgifter

  Du kan logga in på din profil på https://www.member24.brponline.se

  Användarnamn: (mailadressen du uppgav vid registrering).
  Lösenord: Välj lösenord genom att gå in på länken, tryck ”logga in” högst upp i högra hörnet och välj ”glömt lösenord”, därefter välj ett nytt.

 • Avtalsregler

  Här kan du läsa våra avtalsregler.

 • Bindningstid

  Du kan välja på 12 månaders bindningstid eller om du hellre föredrar ett obundet medlemskap. Efter bindningstiden övergår ditt medlemskap till ett så kallat tillsvidareavtal.

  Se medlemskap för aktuell prislista.

  Det går inte att avbryta sitt medlemskap tidigare än avtalad period.

 • Frysning

  Giltiga skäl till frysning är sjukdom, skada, graviditet samt militärtjänstgöring. Det går alltså bra att frysa medlemskapet mot uppvisande av intyg.

  Frysningsperioden är minst 1 månad och högst 6 månader åt gången. För fortsatt frysning krävs uppvisande av nytt läkarintyg och kan ej ske retroaktivt. Vänligen skicka in eller besök något av våra gym och uppvisa giltigt intyg som styrker skälet till frysningen.

  Det går bra att avbryta frysningen tidigare när du vill komma igång och träna igen.

 • Överlåtelse

  Det går bra att överlåta ditt medlemskap till annan person om du har minst 2 månader kvar på  bindningstiden. Överlåtelsen kostar inget för dig som överlåter medlemskapet och det gamla medlemskortet kan övertas av den nya personen. Startavgift betalas av den person som tar över medlemskapet. Vid behov av nytt medlemskort tillkommer en kortavgift på 99 kr. Överlåtelsen och betalningen genomförs på ett av våra gym.

  Företagsavtal samt medlemskap debiterade med friskvårdsbidrag kan ej överlåtas.

 • Studentrabatt

  För att ta del av studentrabatten behöver du uppvisa giltig studentlegitimation.

  Om du är befintlig medlem utan bindningstid som nyligen börjat studera behöver du förlänga ditt medlemskap med 12 nya månader för att ta del av studentrabatten.

  Om du är befintlig medlem med en pågående bindningstid måste denna väntas ut innan du kan övergå till ett studentpris.

 • Upp- och nedgradering

  Uppgradering - Det går bra att uppdatera ditt medlemskap.

  Nedgradering - Om din bindningstid har löpt ut går det bra att nedgradera ditt medlemskap. Om du har bindningstid kvar behöver du vänta ut tills bindningstiden har löpt ut. Vid obundet medlemskap har du en uppsägningstid på 2 månader innan du kan nedgradera medlemskapet.

Vanliga frågor och svar