Friskvårdsbidrag Frågor och svar

Friskvårdsbidraget är en skattefri personalförmån (upp till 5000kr). Hur bidraget nyttjas kan variera från organisation till organisation, allt från inlämnande av kvitton till användning av diverse friskvårdsportaler.

 • Jag får friskvårdsbidrag från mitt arbete, hur får jag tag på ett kvitto som jag kan visa min arbetsgivare?

  Ta kontakt med ett av våra gym eller vår kundtjänst info@member24.se så hjälper personalen dig med betalningsintyg.

 • Actiway

  Ta kontakt med receptionen på ett av våra gym så hjälper personalen dig att nyttja/aktivera ditt friskvårdsbidrag. Är du ny medlem tillkommer en start & kortavgift på 398kr som betalas på plats.

 • Benify

  När du genomför ett köp via Benifys portal erhåller vi en kopia på köpet och registrerar ditt medlemskap. Detta finns därefter redo för uthämtning på ett av våra gym under bemannade tider. Är du ny medlem tillkommer en start & kortavgift på 398kr som betalas på plats.

 • Wellnet

  Genomför ett köp via deras portal och ta med bokningsbekräftelsen till receptionen på ett av våra gym. Personalen hjälper dig med aktivering. Är du ny medlem tillkommer en start & kortavgift på 398kr som betalas på plats.

 • Söderberg & Partners

  När du genomför en beställning via deras portal erhåller vi en kopia på köpet och registrerar ditt medlemskap. Detta finns därefter redo för uthämtning på ett av våra gym under bemannade tider. Är du ny medlem tillkommer en start & kortavgift på 398kr som betalas på plats.

 • Epassi

  Besök ett av våra gym och genomför köpet på plats i receptionen via deras app. Personalen hjälper dig nyttja friskvårdsbidraget. Är du ny medlem tillkommer en start & kortavgift på 398kr som betalas på plats.

Vanliga frågor och svar

 • Kontakta oss

  Ta i första hand kontakt med receptionen på ditt närmsta Member 24 gym under bemannade öppettider så hänvisas du vidare till rätt person. Läs mer här för adress- samt kontaktuppgifter till respektive gym: https://member24.se/gym/

  Växelnummer: 010-8104200
  Kundtjänst: info@member24.se

  FACEBOOK:
  Brandpage: Member 24
  Lokala platssidor: Member 24 + (namnet på ditt gym) t.ex. ”Member 24 Hälla”)

  INSTAGRAM:
  För Västerås: @member24vasteras
  För övriga orter: @member24