Betalningar / Friskvård

 • Autogiro

  Autogirodragning - Om du har du valt att betala ditt träningskort via autogiro sker dragningen 27e (eller närmaste vardagen) varje månad i förskott, dvs för nästkommande träningsmånad. Infaller 27e på en helgdag genomförs dragningen på nästkommande bankdag.

  Kontonummer saknas - Om vi saknar dina kontouppgifter eller om du har bytt kontonummer så kan du ta kontakt med ett av våra gym så hjälper vi dig på plats eller så gör du ändringen direkt i din profil/mina sidor. Observera att en ändring av kontouppgifter behöver göras innan vår brytpunkt 15e för att hinnas gå igenom till dragningen som sker samma månad 27e.

  Täckning saknas - Om täckning saknas vid dragningsförsöken skickar vi ut en påminnelse där en påminnelseavgift på 60 kr tillkommer. Om påminnelsen inte betalas in skickas ärendet vidare till inkasso per automatik. Har du frågor gällande inkasso/påminnelser kan du ringa Collectia på nummer 010-195 96 60

  Du kan logga in på din profil: https://www.member24.brponline.se

  Användarnamn: (mailadress du uppgav vid registreringen)

  Lösenord: Första gången du loggar in klickar du på ”logga in” längst uppe i högra hörnet därefter klickar du på ”glömt lösenord”

 • Kvitto/friskvårdsbidrag

  Kvitto till arbetsgivare - Om du behöver ett kvitto/betalningsintyg att visa upp till din arbetsgivare kan du kontakta ett av våra gym och få hjälp på plats. Det går även bra att maila info@member24.se

  Benify – När du genomför ett köp via Benify´s portal erhåller Member 24 en kopia på köpet och registrerar ditt medlemskap. Efter detta är du välkommen att hämta ut ditt kort samt avtalskopia på ett av våra gym under bemannade tider.

  ePassi - Besök ett av våra gym och genomför köpet på plats i receptionen via ePassi appen.

  Söderberg & Partners - När du genomför en beställning via deras portal erhåller Member 24 en kopia på köpet och registrerar ditt medlemskap. Efter det är du välkommen att hämta ut ditt kort samt avtalskopia på ett av våra gym under bemannade tider.

  OBS! Är du ny medlem tillkommer alltid en start och kortavgift på 348 kr som betalas på plats.

Vanliga frågor och svar