PRESSRELEASE: MEMBER 24 FÖRVÄRVAR FIRST CLASS GYM I GÄVLE

Member 24 har i början av april 2023 förvärvat First Class Gym i Gävle vilket gör att man nu erbjuder 6 gym i Gävle med omnejd.
Vad var det som gjorde att ni valde att förvärva First Class Gym i Gävle? Member 24´s VD, Roger Baburin svarar:
”Member 24 letar ständigt efter nya lokaler och förvärvsmöjligheter så när vi fick chansen att ta över First Class Gym i Gävle var det ingen tvekan. Vi har under de senaste åren finslipat vårt koncept (som grundades i Västerås 2010) och har ett erbjudande som tagits emot mycket av väl av kunderna i Gävle. Vi är idag marknadsledande i regionen och har snabbt ökat vår närvaro, personalstyrka och medlemsantal sedan etableringen i området 2020. Genom förvärvet av First Class Gym kan vi erbjuda ännu mer till våra befintliga och blivande kunder i en annan del av stan.”
Under våren kommer det successivt att komma mer detaljerad information kring förvärvet samt vilka fördelar det medför för såväl First Class Gävles som Member 24´s kunder. Tills vidare är verksamheterna åtskilda och du som medlem kan endast träna där du tecknat ditt medlemskap (antingen Member 24 eller First Class Gym).

Member 24 har sedan 2010 etablerat sig med ett flertal gym i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Efter att 2019 förvärvats av Helix Kapital expanderade man vidare norrut till Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun. Kedjans populära koncept handlar i korthet om att erbjuda den häftigaste och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. De flesta gym är öppna dygnet runt och erbjuder högkvalitativ utrustning för styrke- och konditionsträning, gruppträning, stora öppna ytor för funktionell träning samt mängder av spännande träningsredskap, allt i Member 24:s karaktäristiska industriella retrostil.

Member 24´s gym i Gävle med omnejd finns på Nygatan, Kyrkogatan, WEST/Västra vägen, Brynäs Centrum och i Sandviken. First Class blir gym nr. 6 i området. Totalt sett har man nu 23 gym i Mälardalen, Stockholm och Gävle/region norr samt ett huvudkontor i Stockholm.

Instagram brand page:  https://www.instagram.com/member24/
Facebook brand page: https://www.facebook.com/member24/