BEATS CIRCUIT ZONE

Välkomna till våra pulsträningsstudios! Här kör vi pulsbaserade cirkelklasser så det ryker om det! Instruktörerna anpassar och ger alternativ så att alla kan vara med, både nybörjare och mer träningsvana. Läs informationen nedan så du vet vad du behöver tänka på före träningen. Du behöver ladda ner en app i förväg samt ta med eget pulsband (alternativt låna eller köpa ett av oss).

I dagsläget erbjuder vi BEATS på Member 24 Centra/Västerås samt Member 24 Gävle WEST/Gävle.

 

VAD ÄR BEATS?

BEATS är Member 24´s egna variant av pulsbaserad gruppträning där vi använder vår partner Technogyms TEAMBEATS™-system. Upplägget är intervallbaserad cirkelträning där vi varvar styrke- samt konditionshöjande övningar. Tränaren maximerar upplevelsen genom att ställa in intervalltid, nedräkning och vilotid. Klockan på storbildsskärmen visar tydligt hur lång tid som återstår av respektive del.

 

VILKA REDSKAP ANVÄNDER VI?

Vi använder roddmaskiner, boxsäckar, hoppboxar, kettlebells, hantlar och medicinbollar. Ta med eget pulsband samt boxhandskar om du har. Du kan även låna alternativt köpa dessa av oss på plats.

 

MEDLEMSPRIS PÅ PULSBAND FRÅN POLAR

Vi säljer pulsband av högsta kvalitet till våra members för endast 599kr ink moms. Ordinarie pris i butik är mellan 750-900kr. Banden kan köpas i receptionen.

 

LADDA NER ”MY WELLNESS” APPEN!

Via Mywellness®-appen kan du logga in dig i en speciell kiosk i BEATS salen och följa din träning på skärmen. Efter genomfört pass kan du följa upp din insats. All träningsdata sparas på ditt individuella konto i Mywellness® (detta gäller dig som har eget pulsband kopplat till ditt konto).

GÖR SÅ HÄR:
– Ladda ner appen Mywellness från Technogym.
– Registrera ett konto.
– Om du har ett eget pulsband, lägg till detta i appen (INSTÄLLNINGAR – PULSBÄLTE – ANSLUT). Du kommer att kunna logga in dig i kiosken i salen enkelt och smidigt.
– Byt till ett smeknamn om du vill (det namn som syns på skärmen under klassen är det du valt här). Gå in i appen på ÄNDRA PROFIL, under ditt namn väljer du BYT ANVÄNDARNAMN (du kommer då till webbsidan, namnet kan inte ändras i appen), välj PERSONUPPGIFTER – BYT SMEKNAMN (det kan dröja något innan detta uppdateras i appen).

 

MYwellness appen

 

BEATS VIKTIGA RIKTLINJER

  • Kom senast 10min före passets start så du hinner få hjälp med att logga in samt låna eventuellt pulsband och utrustning. Vi vill inte ta tid av själva klassen till sådant.
  • Alla pulsband tvättas av personalen efter varje klass och vi har flera uppsättningar resårband så du alltid kan få ett fräscht.
  • För dig som blir en ”BEATS stammis” rekommenderar vi att använda eget pulsband kopplat till ditt konto i appen.
  • Om du lånar boxhandskar av oss är det viktigt att du tvättar eller spritar av dina händer noga innan användning.

 

SCHEMA OCH BOKNING

Se aktuellt schema och boka en plats online eller via Member 24 appen. Ring till receptionen om du stöter på problem eller vill boka en gästplats. Bokning online: SCHEMA OCH BOKNING
OBS! Var noga med att avboka i god tid om du får förhinder så du inte håller en plats som kunde nyttjats av någon annan.

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!