PRESSRELEASE: MEMBER 24 FÖRVÄRVAR ACTIC VÄSTERÅS CITY

Member 24 har förvärvat Actic Västerås City och gymmet drivs från 1 februari 2024 vidare under varumärket Member 24. Genom förvärvet erbjuds medlemmarna ett större utbud av gym och gruppträning med ett utökat team av erfarna instruktörer och coacher.
Läs mer om Member 24 Västerås city här. 

Member 24 har sedan 2010 etablerat sig med ett flertal gym i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Efter att 2019 förvärvats av Helix Kapital expanderade man vidare norrut till Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun. Kedjans populära koncept handlar i korthet om att erbjuda den häftigaste och bästa gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. De flesta gym är öppna dygnet runt och erbjuder högkvalitativ utrustning för styrke- och konditionsträning, gruppträning, stora öppna ytor för funktionell träning samt mängder av spännande träningsredskap, allt designat i Member 24:s karaktäristiska industriella retrostil.

Member 24´s gym i Västerås finns idag på 8 platser (9 med nya Västerås City). Totalt sett har man nu 24 gym i Mälardalen, Stockholm och Gävle/region norr samt ett huvudkontor i Stockholm.

Member 24´s gym i Västerås: https://member24.se/gym/vasteras/
Instagram brand page:  https://www.instagram.com/member24/
Facebook brand page: https://www.facebook.com/member24/