Alla städer

MOT DOPNING 10-16 OKT

Vi är med i den nationella uppmärksamhetsveckan mot dopning som arrangeras för tredje året i rad av PRODIS – Prevention av dopning i Sverige. Under en hel vecka uppmärksammas antidopningsarbetet som görs på träningsanläggningar som arbetar med 100 % ren hårdträning runt om i landet.

Kampanjen 100 % ren hårdträning uppmanar till att riktig styrketräning handlar inte om vad du tar utan vad du ger, alltså 100 %. Gör som årets ambassadörer och deltagande träningsanläggningar i 100 % ren hårdträning – Våga ta ställning mot dopning!

TÄVLA OCH VINN FINA PRISER!

Under hela veckan mellan den 10-16 oktober kan du vara med och tävla i 100 % ren hårdtränings utmaning Chop up power burpees. Tävlingsregler och hur du går till väga hittar du  HÄR. Våga utmana våra ambassadörer, dina vänner, kollegor, träningskompisar och dig själv! Årets utmaning är både en utmaning att lära sig och att utföra och den ger garanterat resultat på både hjärta, lungor, styrka och explosivitet. Lycka till!

hundraprocent_gruppbild-2

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se