Alla städer

PERSONLIGA TRÄNARE MED GLÖD SÖKES!

ADAM8446

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi utökar vårt PT team i både Mälardalen och Stockholm! Vi söker dig som är utbildad/licensierad personlig tränare samt har ett driv och intresse för att arbeta med både träning och försäljning. För att lyckas som personlig tränare krävs att du är utåtriktad och vågar ta kontakt med nya potentiella kunder. Tjänsten kommer att vara baserad på timlön plus bonus och kommer att växa allt eftersom du som PT utökar din kundkrets.

Är du en energisk och driven tjej eller kille som har viljan och förmågan att tillsammans med oss få PT-verksamheten att blomstra? Skicka då en kort presentation om dig själv samt berätta varför du tror att du skulle passa i vårt PT-team. Tillträde omgående så skicka in din ansökan snarast. Bifoga CV samt bild på dig själv och maila till info@member24.se  – OBS! Ange vilken ort ansökan gäller i ämnesraden (PT-ansökan Eskilstuna, Stockholm eller Västerås).

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se