Alla städer

ACTION RUN I VÄSTERÅS 8 OKTOBER

Actionrun_2016_A4

Member 24 är stolt sponsor av Action Run som går av stapeln den 8 oktober i Västerås. Det kommer att vara en spektakulär hinderbana på 7,5km längs Mälarens strand med 30 hinder att ta sig över/under/igenom. Vågar du utmana dig själv, dina kollegor, familj och vänner?

Vi har fortfarande några startplatser att dela ut till medlemmar på Member 24. Allt du behöver göra är att följa oss på instagram: @member24 och berätta varför just du (eller du och en vän) ska få en plats. Skriv kommentaren under inlägget och bilden om Action Run och tagga med #member24actionrun och #member24noexcuses. Blir ni utvalda startar ni med  alla i Member 24´s lag och får även en t-shirt!

Läs mer om Action Run här: ACTION RUN VÄSTERÅS 8 OKTOBER

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se