Alla städer

FANTASTISKA RESULTAT I VÅR PT-UTMANING

Före sommaren anordnades 2a omgången av Member 24´s populära PT utmaning –  ”Member 24 Challenge” som denna gång pågick i 8 veckor. Deltagarna coachades av varsin PT och den deltagare & PT som under dessa 8 veckor uppnådde bäst resultat vann tävlingen (resultaten baserades på diverse tester och mätningar som skedde före och efter tävlingstiden).

Stort grattis till Lars Rasmussen och hans PT Kristoffer Ericsson som vann utmaningen! Förutom att Lars blivit starkare och smidigare har han lyckats gått ner hela 18,3 kg (!!!) under dessa 8 veckor. Fantastiskt! Läs mer om hur det gick till i intervjuerna med Lars och Krille här nedan.

IMG_5259

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRÅGOR TILL LARS

Vad har varit svårast under dessa 8 veckor?
Inget jag kan sätta fingret på, jag har haft fullt fokus och prioriterat min träning och kosthållning. Faktiskt väldigt lätt när man har tydliga scheman och direktiv från PTn.

Vad har gått lättare än förväntat under dessa 8 veckor?
Att följa PTns instruktioner och förhållningssätt och se resultat av träningen.

Kommer du att fortsätta träna med PT efter detta och hur mycket tycker du PTn bidragit till att du vunnit utmaningen?
Jag kommer fortsätta med PT för inspiration, utmaning och utveckling. Det är till mycket stor del PTns förtjänst att jag utvecklats så bra och vann utmaningen. Jag viker inte ner mig under ett PT- pass utan ger verkligen allt.

Några motivations-tips för dem som funderar på att träna på gym men inte tar sig tid / aldrig kommer iväg?
Det är bara du själv som kan göra en livsstilsförändring, det finns inga genvägar. Satsa på dig själv och se hur fort du känner en förändring i kroppen och att du får medvind i din träning. Ta gärna hjälp av en PT som anpassar träningen till just dina förutsättningar och belöna dig själv när du når dina delmål!

FRÅGOR TILL KRISTOFFER

Vad har varit den största utmaningen ifrån din synvinkel som personlig tränare under dessa 8 veckor?
Den största utmaningen har vart att bygga ett sådant effektivt upplägg som möjligt då det verkligen ska fungera som en ”kickstart” för deltagarna, och då är det extra viktigt med snabba resultat.

Varför tror du att just Lars var den som vann, vad var det som avgjorde?
Lars är väldigt envis och när han väl bestämde sig för att gå med så var det ”all in” varje pass. Ett stort plus är att han verkligen utförde alla träningspass, åt exakt den maten han blev tillsagd att äta samt rörde på sig utöver ”den vanliga träningen”. Precis så som jag ville. Ett bra upplägg tillsammans med en mycket väl godkänd insats av Lars gav honom vinsten.

Vad ser du för fördelar med att köra ett 8 veckors program där man fokuserar 100% på både kost och träning, är det inte lätt att falla tillbaka i ”gamla mönster” efteråt?
Jag personligen ser det här som en start då min tanke är att deltagarna ska bli coachade på ett sådant sätt där de kan lära sig att förstå sina kroppar och hur viktigt det faktist är med långsiktighet. Att köra ett 8 veckors program kan fungera väldigt bra för många människor som inte tycker de får resultat när de tränar, alternativt de som verkligen vill ta chansen att göra en positiv livsstilsförändring. De snabba resultaten ska fungera som en morot att fortsätta träna, sen är det upp till tränaren att hitta ett långsiktigt upplägg efteråt.

Slutligen – om man vill köra ett liknande program med dig som PT vad behöver man göra och behöver man några förkunskaper?
Boka ett möte med mig via någon av Member 24s receptioner alternativt till bbrosfit@gmail.com eller bbrosfit.se så kan vi gå in mer i detalj hur ett sådant upplägg skulle fungera för just dig. Det ända som krävs är att du vill göra en förändring och att du är redo att följa ett utmanande upplägg!
Vill du komma igång och träna med personlig tränare? Läs mer om våra PT-s HÄR

GRATTIS ÄN EN GÅNG TILL LARS OCH KRISTOFFER!

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se