Alla städer

PLATSANSVARIG TILL MEMBER 24 SPÅNGA SÖKES

ADAM8175

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi söker en platsansvarig till vårt gym i Spånga. Som platsansvarig behöver du kunna arbeta självständigt men ändå ha en god samarbetsförmåga. Du kommer att ansvara för att uppnå försäljningsmål, säkerställa hög servicenivå för våra befintliga medlemmar samt se till att gymmets dagliga drift fungerar. Inköp, försäljning av medlemskap, ärendehantering samt att hålla ordning & reda på gymmet blir några av dina ansvarsområden. Du bör ha god datakunskap då detta är ett viktigt arbetsverktyg i din roll.

Vi förväntar oss att du är:
-Intresserad av och gillar att arbeta med försäljning
-Tillmötesgående, uppsökande och positiv
-Redo att ”kavla upp ärmarna” när det behövs
-Engagerad och driven som person
-Målinriktad med hög känsla för service

Då tjänsten innebär ett stort ansvar bör du som söker ha ca 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbeten, t ex inom detaljhandel. Anställningen är en heltidstjänst med start omgående. Intervjuer sker löpande så skicka in ansökan snarast. Skicka en kort presentation om dig själv och berätta varför du skulle passa in i vårt team. Bifoga CV samt foto. Maila till: info@member24.se och skriv ”Platsansvarig Spånga” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Rigg för träningsglädje.

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se