Alla städer

PERSONLIGA TRÄNARE SÖKES TILL MEMBER 24 SOLNA

MEMBER24_PORTRÄTT_150218_ADAM6465_WEBB_1440px

Member 24 Solna Centrum öppnar sommaren 2016 och vi söker nu personliga tränare till det nya gymmet.

Vi söker dig som är utbildad/licensierad personlig tränare samt har ett intresse för att arbeta med både träning och försäljning. För att lyckas som personlig tränare krävs att du är driven, utåtriktad och vågar ta kontakt med nya potentiella kunder. Tjänsten kommer att vara baserad på timlön plus bonus och kommer att växa allt eftersom du som PT utökar din kundkrets. Är du en energisk och driven tjej eller kille som har viljan och förmågan att tillsammans med oss få PT-verksamheten att blomstra? Skicka då en kort presentation om dig själv samt berätta varför du tror att du skulle passa i vårt PT-team! Tillträde i början av augusti 2016. Rekrytering sker löpande så vänta inte. Bifoga CV samt bild på dig själv och maila till info@member24.se

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se