Västerås

RÖRELSEANALYS PÅ ERIKSLUND 10 MAJ

Logga

Har man inte kontroll på sin kropp ökar riskerna för både akuta skador och överbelastningsskador!

Matton Jernberg Kiropraktorkedjan utför en screening som kallas för 9+ screening, vilket är en funktionell rörelseanalys framtagen av sjukgymnaster på Bosön för att se asymmetrier och kompensatoriska rörelser som påverkar rörelsemönstret. Screeningen innehåller 14 tester för att kolla hur du rör dig, bland annat i knäböj, utfallssteg, armhävning och skulderrörlighet.

Varje test poängsätts och efter screeningen får du ett utlåtande om vad som kan behöva åtgärdas. Screeningen tar ca 40 min att genomföra och du får med dig tre övningar att träna för att förbättra resultatet till nästa uppföljning som sker i höst.

Tisdagen den 10/5 mellan kl.16-19 på Member24 Erikslund kommer de att finnas på plats för att göra screeningen. Det är även fritt fram att ställa frågor även om man inte gör screeningen.

Ordinarie pris för en screening är 1500 kr, som medlem på Member24 får du 50% rabatt, dvs 750 kr. Betalning görs på plats med kort. Anmälan krävs och görs via mail till diana@mattonjernberg.se senast fredagen den 6/5. Begränsat antal platser. Maila gärna Diana om du har fler frågor.

VÄLKOMNA!

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se