Alla städer

PRESSRELEASE – MEMBER 24 ÖPPNAR I SOLNA CENTRUM

Member24_FULL_sRGB_022

 

 

 

 

 

 

 

 

GYMKEDJAN MEMBER 24 ÖPPNAR SITT 3e RETROGYM I STOCKHOLM

Gymkedjan Member 24 har sedan 2010 etablerat sig med ett flertal gym i Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. Konceptet handlar i korthet om att erbjuda den mest inspirerande gymupplevelsen till ett riktigt bra pris. Gymmen är öppna dygnet runt och erbjuder högkvalitativ utrustning för styrke- och konditionsträning, stora öppna ytor för funktionell träning samt mängder av spännande träningsredskap som livar med kedjans unika retroprofil. Lokalerna renoveras med omsorg för att erbjuda den bästa träningsupplevelsen för gymälskaren, och självklart för att skapa fler ”gymlovers”, vilket är Member 24´s mission.

– Fler och fler testar gym för första gången och de som redan tränar på gym har idag högre krav på tillgänglighet och kvalitet, berättar Rauand Hage, operativt ansvarig inom Member 24.

Vi erbjuder mycket träning för pengarna och våra medlemmar gillar att vi levererar mer än vad de förväntar sig för priset, fortsätter Rauand.

Member 24 har sedan tidigare populära gym i Kista och Spånga och utökar alltså med ett 3e i Solna Centrum. Gymmet kommer att vara stort och luftigt med design och inredning enligt Member 24´s retroprofil. I utbudet hittar man mängder av utrustning av högsta kvalitet såsom lyftargolv, mängder av fria vikter, styrke- och konditionsmaskiner, en rigg, en skön lounge mm. Är du nybörjare så erbjuds det fria introduktionspass samt även personlig träning i olika former.

Member24_FULL_sRGB_345

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 snabba frågor till Member 24´s VD, Roger Baburin:

Vad var det som gjorde att ni valde att öppna i Solna Centrum?

Vi letar ständigt nya lokaler och är inne i en expansiv fas både i Stockholm och i Mälardalen. Solna är ett attraktivt läge för Member 24 och vi ser stora möjligheter här då gymmet ligger nära kommunikationer, bostäder samt själva centrumet. Vi har fått många önskemål från både medlemmar samt icke-medlemmar att öppna här.

Hur ser ni på konkurrensen?

Vi tror att konkurrens är bra och att det finns gott om kunder till duktiga gymaktörer. Vi har ett koncept som sticker ut och blivit mycket populärt. Vårt mål är att kunderna som väljer oss vill träna på Member 24 och ingen annanstans på grund av den inspirerande miljön samt det stora utbudet av träningsmöjligheter inom vårt segment – och allt detta dygnet runt, till ett fantastiskt pris.

Hur ser ni på framtiden och ytterligare expansion?

Vi hoppas att Member 24  tas emot lika bra här som i Spånga och Kista. Vi kommer att   expandera ytterligare i Stockholm med omnejd för att erbjuda tillgång till fler fantastiska gym för både befintliga samt nya medlemmar. 

 Läs mer om Member 24 Solna Centrum HÄR

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se