Alla städer

PLATSANSVARIG SÖKES TILL MEMBER 24 SOLNA CENTRUM

ADAM8175

 

 

 

 

 

 

 

 

Member 24 söker en platsansvarig till kommande gym i Solna Centrum. Som platsansvarig behöver du kunna arbeta självständigt men ändå ha en god samarbetsförmåga. Du kommer att ansvara för att uppnå försäljningsmål, säkerställa hög servicenivå för våra medlemmar och se till att gymmets dagliga drift fungerar. Inköp, försäljning av medlemskap, hantering av ärenden och att hålla ordning på gymmet blir några av dina olika ansvarsområden.

Anställningen är en 75% tjänst där de första 3-4 månaderna baseras på ”onsite” försäljning i Solna Centrum. Detta innefattar försäljning av medlemskap samt att skapa samarbeten med företag i närområdet. Arbetstiden är ca 6h per dag vardagar och i vissa fall helger. Detta upplägg pågår fram t om gymmet öppnar, senast 1/8. Därefter  övergår tjänsten till en 100% tjänst.

Vi förväntar oss att du:

  • …har ca. 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbeten, t ex inom detaljhandel
  • …är säljfokuserad och gillar försäljning
  • …är tillmötesgående, uppsökande och positiv
  • …är redo att kavla upp ärmarna när det behövs
  • …är engagerad och driven som person
  • …är målinriktad
  • …har stor känsla för och gillar att ge god service
  • …har goda datakunskaper/datavana

Intervjuer sker löpande tills tjänsten är tillsatt. Skicka en kort presentation om dig själv och bifoga CV samt foto. Skicka ansökan snarast till info@member24.se och skriv ”Platsansvarig ansökan Solna” i ämnesraden.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se