Alla städer

STAFF SEARCH

ADAM8175

 

 

 

 

 

 

 

 

VI SÖKER JUST NU:
– Platsansvarig till Member 24 i Eskilstuna.
– Personliga tränare till Västerås, Stockholm samt Eskilstuna. 

PLATSANSVARIG ESKILSTUNA

Vi söker nu en platsansvarig till vårt 1a gym i Eskilstuna som beräknas öppna i slutet av mars 2016. Som platsansvarig behöver du kunna arbeta självständigt men ändå ha en god samarbetsförmåga. Du kommer att ansvara för att uppnå försäljningsmål, säkerställa hög servicenivå för våra befintliga medlemmar samt se till att gymmets dagliga drift fungerar. Inköp, försäljning av medlemskap, ärendehantering samt att hålla ordning & reda på gymmet blir några av dina ansvarsområden. Du bör ha god datakunskap då detta är ett viktigt arbetsverktyg i din roll.

Vi förväntar oss att du är:
-Intresserad av och gillar att arbeta med försäljning
-Tillmötesgående, uppsökande och positiv
-Redo att ”kavla upp ärmarna” när det behövs
-Engagerad och driven som person
-Målinriktad med hög känsla för service

Då tjänsten innebär ett stort ansvar bör du som söker ha ca 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbeten, t ex inom detaljhandel. Anställningen är en deltidstjänst februari-mars 2016 och går upp till 90% från april och framåt. Intervjuer sker löpande så skicka in ansökan snarast. Skicka en kort presentation om dig själv och berätta varför du skulle passa in i vårt team. Bifoga CV samt foto. Maila till: info@member24.se och skriv ”Platsansvarig Eskilstuna” i ämnesraden.

PERSONLIGA TRÄNARE VÄSTERÅS, STOCKHOLM, ESKILSTUNA

Vi söker dig som är utbildad och gärna etablerad personlig tränare, driver eget företag och vill satsa helhjärtat på ditt yrke i Member 24´s lokaler. Är du en utåtriktad, energisk och driven tjej eller kille som har viljan och förmågan att tillsammans med oss få din verksamhet att expandera? Skicka då en kort presentation om dig själv och berätta varför just du skulle passa som en av våra samarbetspartners. Vi söker just nu fler PT´s till samtliga våra gym (Eskilstuna beräknas öppna i slutet av mars). Bifoga gärna bild och referenser och sänd din ansökan till info@member24.se – Märk mailet med ”PT VÄSTERÅS”, ”PT STOCKHOLM” eller ”PT ESKILSTUNA”.  Ett löpande urval kommer att göras så skicka in din ansökan snarast.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

IMG_4365

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se