Alla städer

BBROS IN CALIFORNIA

Före årsskiftet gjorde två av våra duktiga personliga tränare, Kristoffer och Sebastian Ericsson (aka ”BBROSFIT”) en tränings- och inspirationsresa till soliga Kalifornien. Här kan du läsa mer om deras resa och drömma dig bort till soligare breddgrader.

IMG_2102TRÄNINGSVÄRLDENS ”MECKA”

Krille och Sebbe berättar att de alltid velat resa till Kalifornien och speciellt LA som är lite av träningsvärldens ”mecka”. Målet med resan var att få inspiration och nya kunskaper till sitt arbete, att träna på ”klassiska” ställen och såklart sola och bada. Förutom att besöka diverse gym hann de också med Universal Studios, Griffith observatory, Hollywood Walk of fame, Disney World, Venice beach, Santa Monica & Santa Barbara.
– Man får absolut inte missa Universal Studios i L.A., det är ett måste!

IMG_2110
INTRYCK FRÅN GYMVÄRLDEN I L.A.

Vi ställde såklart frågan vad som var precis som hemma på Member 24 och vad som skilde sig?
Lokalmässigt så liknande M24 mycket det klassiska gymmet ”Gold´s Gym”, vilket vi tyckte var extremt fränt. Men som de flesta alltid säger, i USA så är allt mycket större och så var det även i detta fall. Det fanns maskiner i överflöd för samma muskelgrupper, men från olika tillverkare. Just den funktionella träningen på de gym vi besökte var inte i närheten av så utvecklad som den är på M24, hos oss är ytorna och materialet mycket mer utvecklat. Det killarna också la märke till var att många av dem som tränade (särskilt på Gold´s Gym) också var otroligt mycket ”större” än hemma. Traditionell ”bodybuilding” i USA är fortfarande mycket populärt i vissa områden.

IMG_2103 IMG_2104 IMG_2106 IMG_2107

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Killarna stötte såklart på en del kändisar men mest värd att nämna är ikonen Arnold Schwarzenegger som de såg på Gold´s Gym vid flera tillfällen. Det var självklart en häftig upplevelse även om de inte kunde komma speciellt nära honom pga hans livvakt som var med överallt.

TRÄNINGSTIPS FRÅN L.A. ?
– Under resan så uppdaterade vi hela vårt egna kost och träningsupplägg. Idag plockar vi segment från fler olika träningsformer för att på så vis alltid utmana oss och utvecklas så optimalt som möjligt. I och med nya upplägg så är vi mer disciplinerade än någonsin gällande vårt välmående och det har lett till att vi är otroligt motiverade till att hela tiden övervinna nya hinder framför oss – för oss finns det inga hinder!  
Killarna berättar vidare att det är en fantastisk upplevelse och ett helt annat liv mycket på grund av klimatet och miljön. Att vakna upp, köra ett pass i utegymmet med utsikt mot stranden, som avslutas med sol och bad. Väl värt ett besök med andra ord!

Kika gärna in på bbrosfit.se om du vill boka tränings- och eller kostrådgivning. Kristoffer är PT samt leder GYMCLASSES på Member 24 Kopparlunden och Sebastian på Member 24 Erikslund.

IMG_2109

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se