Alla städer

AND THE WINNER IS…

PETTER GAGE – GRATTIS TILL VINSTEN I MEMBER 24´S ”10 WEEK CHALLENGE”!MEMBER24_10WEEK_WINNER_151106_ADAM6921

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är vinnaren korad i vår 10 veckors utmaning där deltagarna har fått träna och tävla tillsammans med sin PT. Petter har med hjälp av sin PT Emelie Hansson uppnått bäst resultat baserat på diverse tester och alltså vunnit utmaningen. Petter har förutom 1 års fri träning vunnit en sportsbag med kosttillskott och såklart fler träningar med sin PT.

Vi börjar med den klassiska frågan till Petter – HUR KÄNNS DET?
Tack! det känns helt fantastiskt! Hade ingen aning att det skulle gå så bra som det gjorde, och är så grymt kul att få se faktiska resultat i sin träning.

Vad har varit svårast under dessa 10 veckor?
Det svåraste är nog att hålla motivationen uppe under en längre tid. Alla hamnar i svackor, och det är svårt att motivera sig  att gå till gymmet när man inte ser eller känner några resultat, iallafall för mig. Man måste lära sig att se det större målet vilket för mig är mycket längre bort än bara dessa 10 veckor.

Vad har gått lättare än förväntat?
Jag trodde att ett kostschema skulle göra mitt liv till ett helvete, att endast få äta broccoli i 10 veckor…Men vi satte ihop ett jättebra kostschema som passade mig. Att styra om sina matvanor är fruktansvärt svårt men med guidning och tips ifrån min PT så har det gått kanonbra!

Kommer du att fortsätta träna med PT efter detta och hur mycket tycker du PTn bidragit till att du vunnit utmaningen?
En PT är ett grymt bra redskap för att hitta problemen i din träning och kost och få dig motiverad till att starta ditt nya liv. Emelie var min räddare i nöden, och fick mig att inse varför vi tränar, och hur man gör det roligt. Jag kommer DEFINITIVT anlita en PT igen när jag vill testa nya sätt att träna på, eller om det är något i min rutin som inte stämmer.

Några motivations-tips för dem som funderar på att träna på gym men inte tar sig tid / aldrig kommer iväg?
Din kropp är gjord för att röra på sig. Den liksom vill det. Jag garanterar dig att när man börjar träna, vare sig det är styrkelyft, crossfit eller första gången du ställer dig på ett löpband så kommer det kännas skit. Du kommer tycka att dethär är så jobbigt att du kommer dö, och du inte kan andas längre. Men vet du vad? Så känner alla. ALLA tycker det är jobbigt att träna, för det ska göra det. Det ska brännas i varenda muskel, hjärtat ska kännas som basen i en E-type-låt. Svetten ska lacka ditt ansikte och rinna över dina ögon så att du inte kan hålla ögonen öppna för det svider för mycket. Och anledningen till varför det ska kännas såhär är för att efter träningen så kommer du ha världens bästa känsla i hela kroppen. Det är därför vi tränar. Så ta dig tid till att komma iväg! En timme räcker. Det är allt som behövs. Jag garanterar dig det är en av de bästa sakerna du nånsin kommer göra.

MEMBER24_10WEEK_WINNER_151106_ADAM6914

 

 

 

 

 

 

 

 

Emelie Hansson är PTn som motiverat och coachat Petter genom dessa 10 veckor. Vi frågade Emelie vad det var som gjorde att just de vann tävlingen och vilka utmaningar de brottats med.

GRATTIS till att vara den vinnande PTn tillsammans med Petter! Vi börjar med den klassiska frågan – HUR KÄNNS DET?
Det är absolut en självförtroende boost som PT, en liten bekräftelse på att man valt rätt väg. Sen är det ju så att som PT guidar man och ger de rätta verktygen – men grovjobbet görs av klienten- i det här fallet Petter. Jag är riktigt stolt och inspirerad av Petters kämparglöd . Det känns bra i själen , att ha hjälpt någon bli en starkare version av sig själv – att få den att förstå det härliga med att arbeta med och ta hand om kroppen. Att vara PT- det är ett ”non job”-ett kall. Om jag hade velat ha ett vanligt jobb finns det tusen grejer att välja mellan, men det jag gör- det vi PT’s gör – är att göra människor glada. Och det slår allt.

Vad har varit den största utmaningen utifrån din synvinkel som PT?
Den största utmaningen har nog varit att hitta rätt upplägg på en gång, då alla svarar olika på olika sorters träning, hitta rätt utgångspunkt när det gäller motivering och vad de tycker är kul med träning, få det att passa deras livsstil. Sen kan man ju inte vara där 24/7 så det är jobbigt att inte ha kontroll över vad de gör när de inte är här- men då får man lita på att man gett de tillräckligt med kött på benen för att klara sig själva.

Varför tror du att Petter vann, vad var det som avgjorde?
Petter har haft en bra inställning från start, och jag tror att det var som en Breaking Point- lite nu eller aldrig- och det har tagit honom hela vägen hit. Han var redo att göra allt som krävdes för att ta sig från A till B. Det har inte vart glada miner varje pass, och en #hataptemelie hashtag finns där ute någonstans på instagram – men han gav 100% hela vägen, och grävde fram ett stort lass med disciplin. Petter gjorde en stor förbättring i alla sina resultat på de tester vi gjorde, men det som jag tror avgjorde i slutet var hans förbättring av sin cardio, han plockade stora poäng i 4 minuters testet på rodden.

Vad ser du för fördelar med att köra ett 10 veckors program där man verkligen fokuserar 100% på både kost och träning, är det inte lätt att falla tillbaka i ”gamla mönster” efteråt?
Fördelen är att det psykiskt känns lättare när man har en bestämd start och slutpunkt, så att man kan nästan ta på målet och det känns inte mil bort. Det är ett aggressivt sätt att skapa förändring på och gör man det fel kan man absolut falla tillbaka i samma mönster. Men det gäller att utbilda sina klienter så mycket man kan under dessa veckor och skapa rutiner, disciplin samt en livsstil som håller – och även ett schema som fortsätter efter dessa 10 veckor med nya mål. 10 veckors utmaningen ska bara vara ett delmål i det långa loppet.

VILL DU OCKSÅ FÅ EN TRÄNINGSBOOST PÅ 10 VECKOR? Kontakta Emelie: fitnessrules@outlook.com eller en av våra andra PT´s HÄR och boka in en konsultation där ni diskuterar fram ett upplägg som funkar. Du behöver inga förkunskaper – det enda viktiga är att du VILL göra detta för DIN egen skull. 

 

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se