Stockholm

PERSONLIGA TRÄNARE SÖKES!

Vi söker dig som redan idag är etablerad personlig tränare, driver eget företag och vill satsa helhjärtat på ditt yrke i Member 24´s lokaler. Vi ger dig tillgång till hela vår kundkrets samt all tänkbar utrustning, såväl konditions-styrketräningsmaskiner som mängder med fria vikter och redskap för funktionell träning.

Är du en utåtriktad, energisk och driven tjej eller kille som har viljan och förmågan att tillsammans med oss få din verksamhet att expandera? Skicka då en kort presentation av dig själv och berätta varför just du skulle passa som en av våra samarbetspartners. Bifoga gärna bild och referenser och sänd din ansökan till info@member24.se – Märk mailet med ”PT STOCKHOLM”. Ett löpande urval kommer att göras så skicka din ansökan snarast, dock senast 15 september 2015.

MEMBER24_PORTRÄTT_150218_ADAM6476_WEBB_1440px

Kontakt

Tel: 010-8104200
info@member24.se